Get Social With Us
Sarban Afghaans Restaurant | Over ons
20259
page-template-default,page,page-id-20259,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_with_bg_image,content_with_no_min_height,select-theme-ver-2.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Over ons

 

Sarban is een keten van familierestaurants in Tilburg, Den Bosch en Utrecht.

 

Sarban in Tilburg (2010) is met trots opgericht door onze familie; de familie Alizadah. Het was het eerste Afghaanse restaurant in Zuid-Nederland. Het culinaire succes heeft zich uitgebreid naar Den Bosch in maart 2013.
Sinds mei 2017 mogen wij onze gasten met veel liefde en plezier in Utrecht ontvangen. In april 2023 hebben we met veel vreugde de deuren van Sarban Den Haag mogen openen!

 

Betekenis Sarban

Sarban betekent letterlijk ‘de gids’. Afghanistan is van oudsher een drukke doorgangsroute tussen oost en west. Volkeren uit verschillende culturen reizen langs de handelswegen en laten hun invloed op het land na. Aan het hoofd van de karavaan staat de Sarban, die de kamelen en hun berijders veilig door Afghanistan naar hun bestemming leidt.

 

Team Sarban neemt u ook onder haar hoede in uw kennismaking met de Afghaanse keuken en cultuur. Naast fantastische smaken, proeft u ook de warme, informele sfeer van ons land. Wij schuiven graag even bij u aan tafel aan en vertellen over de gerechten en de cultuur van ons land.

 

Verrijk uw culinaire wereld!

Bij onze Sarban restaurants bieden wij u een ontdekkingstocht naar de smaken en geuren uit de Afghaanse keuken. Onze gerechten zijn stuk voor stuk authentiek en bijzonder smaakvol. Wij bieden een unieke culinaire ervaring aan diegene die bij ons als gast aanschuift.

 

Uitgebreid genieten

Het diner is voor Afghanen de belangrijkste maaltijd van de dag. Het is een rustpunt en een ideale gelegenheid om bij te praten met familie en vrienden. Bij Sarban wacht u dezelfde ervaring. In ons huiskamerrestaurants krijgt u alle tijd voor uw maaltijd. Wij laten u genieten en uitgebreid kennismaken met onze gerechten.

Vers en biologisch

Tijdens uw bezoek laten wij u een culinaire rondreis door Afghanistan maken. Met heerlijk vlees, mooie rijstgerechten, frisse salades, stoofschotels en groenten bereid op bijzondere wijze. Wij bereiden alles vers en zoveel mogelijk biologisch. Met verfijnde ingrediënten en smaken die goed zijn voor lichaam en geest. Natuurlijk is er de keuze uit bijpassende wijnen. Probeert u ook eens onze huisgemaakte vijgenlikeur, vijgenwhisky en Sarban koffie!
We houden rekening met allergieën, koken halal en desgewenst veganistisch.