Get Social With Us
Sarban Afghaans Restaurant | Sarban Tilburg
20566
page-template-default,page,page-id-20566,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_with_bg_image,content_with_no_min_height,select-theme-ver-2.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Sarban Tilburg

 

Sarban in Tilburg is in 2010 met trots opgericht door onze familie; de familie Alizadah. Het was het eerste Afghaanse restaurant in Zuid-Nederland. Wij voelen ons iedere dag weer vereerd om onze gasten hartelijk te ontvangen en de smaken en cultuur van Afghanistan te laten proeven.

 

Onze chefs Rabia en Ahmed Alizadah bereiden dagelijks hun gerechten en koken volgens familierecepten. Degene die heeft gekookt, serveert de maaltijd ook uit. Staat u ervoor open, dan dompelt team Sarban Tilburg u onder in Afghaanse gastvrijheid.

Reserveren

 

Wilt u reserveren bij Sarban Tilburg en uw culinaire wereld verrijken? Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar of u kunt middels onderstaande ‘reserveren button’ reserveren. U bent altijd welkom bij ons om te genieten van een heerlijke avond!

 

Telefoonnummer: 013 – 535 35 67

 

Onze keuken is op dinsdag t/m zondag geopend van 17.00 tot 22.00 uur.
Op maandag zijn wij gesloten. Wel kunt u op deze dagen een private diner reserveren (alleen voor groepen)

Reserveren

Adres

 

Wilt u gezellig langskomen?
Dit is ons adres:

 

Sarban Tilburg
Besterdring 2
5014 HL Tilburg

Werken bij Sarban

 

Wil jij deel maken van ons gezellige team? Hou jij van gezelligheid, hard werken en natuurlijk lekker eten? Neem dan nu contact op met telefoonnummer: 06 – 42415181