Get Social With Us
Sarban Afghaans Restaurant | Menu
19891
page-template-default,page,page-id-19891,hazel-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_with_bg_image,content_with_no_min_height,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Menu

Menukaart

Kijk op onze menukaart welke bijzondere smaken wij bieden. Welk gerecht u ook kiest, u kunt rekenen op een unieke belevenis, waarbij elke smaakpapil verrast wordt.

Kennismakingsmenu

Afghanistan kent een bijzonder rijke eetcultuur. Onze menukaart is hier een afspiegeling van. U kunt zelf een driegangenmenu samenstellen of kiezen voor ons kennismakingsmenu. Wij serveren u dan in driegangen ongeveer 60 tot 70% van alle gerechten van de kaart in kleinere porties.

Kleurrijk en goed gevuld

Wij vullen met veel genoegen de tafels van onze gasten met kleurrijke en smaakvolle gerechten. Elk gerecht heeft een uitgebalanceerde smaak. Dat komt doordat wij koken met contrasterende kruiden. Tegenover elke uitgesproken smaak gebruiken we een kruid dat de smaak in balans brengt. Zo brengen wij op prettige wijze de smaken fris en hartig, mild en pittig, en zoet en zuur samen.