Get Social With Us
Sarban Afghaans Restaurant | Sarban Den Bosch
20593
page-template-default,page,page-id-20593,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_with_bg_image,content_with_no_min_height,select-theme-ver-2.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Sarban Den Bosch

Het culinaire succes van Sarban in Tilburg heeft zich uitgebreid naar Den Bosch in maart 2013.
Ook in dit restaurant van de familie Alizadah wacht u een hartelijk ontvangst. Persoonlijke aandacht en vriendelijkheid zijn diepgeworteld in de Afghaanse cultuur. Onze gastheren en gastvrouwen staan open voor al uw vragen.

Onze chefs Nazifa en Nadima Alizadah staan iedere dag weer klaar om uw op gastvrije en respectvolle wijze te laten kennismaken met de Afghaanse keuken en cultuur. Wij hopen u een zeer warme en mooie avond te verzorgen.

Reserveren

Wilt u zich laten verwennen met de Afghaanse smaken en gastvrijheid. Dat kan, wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar. Tevens kunt u online reserveren met de button hieronder. Wij staan graag klaar om u te ontvangen voor een heerlijke avond!

Telefoonnummer:073 – 879 51 85

Onze keuken is op dinsdag t/m zondag geopend van 17.00 tot 22.00 uur. Op maandag zijn wij gesloten. Wel kunt u op deze dagen een private diner reserveren (alleen voor groepen)

Reserveren

Adres

Wilt u gezellig langskomen?
Dit is ons adres:

Sarban Den Bosch
Orthenstraat 87
5211 SW Den Bosch

Werken bij Sarban

Kom ons team versterken! Hou jij van gezelligheid, hard werken, lekker eten en drinken? Kom dan bij het gezelligste, multiculturele team werken! Neem dan nu meteen contact op met ons: 06 – 42415181