Get Social With Us
Sarban Afghaans Restaurant | Sarban Utrecht
20597
page-template-default,page,page-id-20597,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_with_bg_image,content_with_no_min_height,select-theme-ver-2.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Sarban Utrecht

 

Sinds mei 2017 mogen wij onze gasten met veel liefde en plezier tevens in Utrecht ontvangen. Langs de Oudegracht, met veel mooie ambience, hartje centrum mogen wij onze gasten kennis laten maken met de Afghaanse keuken.

Onze chefs Saleem Afghanmal en Esmat Shafaq bereiden op traditionele wijze de familierecepten om u te verreiken met de Afghaanse smaken en cultuur.

Reserveren

 

Wilt u uw smaakpapillen verrassen met de Afghaanse smaken? Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar. Tevens kunt u online reserveren door middel van de button hieronder! Wij ontvangen u graag om u een heerlijke avond te bieden!

 

 

Telefoonnummer: 030 – 201 43 73

 

 

Onze keuken is op dinsdag t/m zondag geopend van 17.00 tot 22.00 uur. Op maandag zijn wij gesloten. Wel kunt u op deze dagen een private diner reserveren (alleen voor groepen)

Reserveren

Adres

 

Wilt u gezellig langskomen?
Dit is ons adres:

 

 

Sarban Utrecht
Oudegracht aan de Werf 161
3511 AL Utrecht

Werken bij Sarban

 

Kom ons team versterken!!
Dankzij onze gezellige gasten, die steeds meer worden!, zijn wij op zoek naar iemand om ons een handje te helpen! Hou jij van hard werken, gezelligheid en natuurlijk de afghaanse keuken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: 06 – 42415181