Get Social With Us
Sarban Afghaans Restaurant | Home
20259
page-template-default,page,page-id-20259,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_with_bg_image,content_with_no_min_height,select-theme-ver-2.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Home

 

Verrijk uw culinaire wereld!

Bij restaurant Sarban in Tilburg, Den Bosch en Utrecht bieden wij u een ontdekkingstocht naar de smaken en geuren uit de Afghaanse keuken. Onze gerechten zijn stuk voor stuk authentiek en bijzonder smaakvol. Wij bieden een unieke culinaire ervaring aan diegene die bij ons als gast aanschuift.

 

Uitgebreid genieten

Het diner is voor Afghanen de belangrijkste maaltijd van de dag. Het is een rustpunt en een ideale gelegenheid om bij te praten met familie en vrienden. Bij Sarban wacht u dezelfde ervaring. In ons huiskamerrestaurant krijgt u alle tijd voor uw maaltijd. Wij laten u genieten en uitgebreid kennismaken met onze gerechten.

 

Vers en biologisch

Tijdens uw bezoek laten wij u een culinaire rondreis door Afghanistan maken. Met heerlijk vlees, mooie rijstgerechten, frisse salades, stoofschotels en groenten bereid op bijzondere wijze. Wij bereiden alles vers en zoveel mogelijk biologisch. Met verfijnde ingredi├źnten en smaken die goed zijn voor lichaam en geest.

 

Gastvrijheid

Onze chefs; Rabia en Ahmed in Tilburg, Nazifa en Nadima in Den bosch en Saleem en Esmat in Utrecht bereiden dagelijks vers hun gerechten bereiden dagelijks vers hun gerechten en koken volgens familierecept. Degene die heeft gekookt, serveert de maaltijd ook uit. Staat u ervoor open dan dompelt team Sarban u onder in Afghaanse gastvrijheid. Natuurlijk is er de keuze uit bijpassende wijnen. Probeert u ook eens onze huisgemaakte vijgenlikeur of vijgenwhisky.
We houden rekening met allergie├źn zoals lactose en/of gluten, koken halal en desgewenst veganistisch.